qblend logo      Q BLEND – Uitgesproken koffie!

Q BLEND is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in koffie in de ruimste zin van het woord.
De kwaliteit, samenwerking en het bieden van service is de basis van het bedrijf. Zij gaan verder dan het leveren van koffie alleen.

De drijvende kracht achter Q BLEND is Roy Kling en sinds kort Frank Schild.  Jaren geleden ontstond bij Roy de twinkel in zijn ogen toen hij een plantage in Indonesië bezocht. Daar ontstond zijn liefde voor koffie. Hij kon het dan ook niet laten, toen hij op reis was in Vietnam, om weer een plantage te bezoeken. Terug in Nederland liet het hem niet meer los. Hij verdiepte zich in de koffiewereld en kon even later aan de slag bij een koffie bedrijf.

image

Roy Kling: “In Indonesië ontdekte ik een oprechte interesse die ik verder wilde uitdiepen. Ik kwam meer te weten over het proces en het verhaal er achter. De dynamiek fascineerde me. Omdat koffie een natuurproduct is en afhankelijk is van weersomstandigheden, kan de kwaliteit fluctueren. Daarom moet je op zoek naar de beste oogst. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Het is een way of life.” Hun bonen zijn afkomstig van Colombaanse, Braziliaanse, Indonesische en Afrikaanse plantages. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit. En dat zie je terug in de koffiebonen.

image

Ze branden hun koffie elke week in charges van 30 kilo zelf. Zo houden ze de koffie vers en wordt de kwaliteit optimaal gegarandeerd. Ze leveren een kwalitatief product, met de daarbij de behoorde begeleiding en service, dáár gaat het hun om. Ze komen regelmatig langs om de afstelling van de koffiemolen en de -machine te controleren. Maar ook om mee te denken over een hogere omzet en antwoord te geven op welke koffievraag dan ook. Ze leveren de koffie op locatie af zodat ze meteen de afstelling van de machine kunnen controleren en de eventueel vragen op of aanmerkingen kunnen beantwoorden. Op deze manier zijn ze zeer betrokken bij de klant en genieten jullie samen van de optimale samenwerking.

imageimage

Zij kunnen voorzien in de totale koffie en thee voorziening, zo leveren ze niet alleen diverse koffiemachines maar ook diverse producten zoals, melkcups, suiker, (on)verpakte koekjes en bijbehorend porselein.

Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Frank Schild.

frank@qblend.nl  06 278 714 00

www.qblend.nl

Q BLEND – Uitgesproken koffie!